Ayşenur Arslan olayı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bu hafta 'Ayşenur Arslan olayı' başlıklı yazısında geçtiğimiz günlerde Ankara'da meydana gelen terör saldırısı hakkında yaptığı konuşmasıyla olay yaratan Ayşenur Arslan'ı köşesine taşıdı.

***

Ayşenur Arslan’ın tepki çeken ekran konuşmasını en az dört kez dinledim. Söyleyeceklerim şunlardır:

*

- Bir metin yok elinde. Aklına geleni söylüyor. Köy kahvesinde sohbet eder gibi. Altın gününde dedikodu verir gibi. Sıfır sorumlulukla konuşuyor, sonsuz dağınıklıkla konuşuyor.

*

- Konu: Ankara’daki terör girişimi. Kayseri’de masum bir can gitmiş. Geride bir bebek bırakmış. Geride perişan bir aile kalmış. Buna yönelik en küçük bir duyarlılık yok üslupta.

*

- Tamam, kabul. Olayın oluş biçimiyle ilgili bir sürü soru işareti var. Fakat en küçük bir bilgiye, en ufak bir uzmanlığa yaslanmadan bu soru işaretlerini gidermeye çalışıyor ekranda. Bunu yaparken de bir sürü çam deviriyor. Yanlış anlaşılmalara kırmızı dipli mumla davetiye çıkarıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Özel’e ayak uydurmakta kimler zorluk çekiyor 04 Mayıs 2024 | 1.300 Okunma İzninizle Ali Yerlikaya’yı öveceğim biraz 03 Mayıs 2024 | 2.860 Okunma Dua, Arapça ve araba: Erbaş’tan açıklama geldi 02 Mayıs 2024 | 6.962 Okunma Audi A8 ve Ali Erbaş 30 Nisan 2024 | 9.542 Okunma CHP varken İYİ Parti’ye ihtiyaç var mı 29 Nisan 2024 | 3.491 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar