Atılması gereken en öncelikli adımlar

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü (10.02.2023)'' Atılması gereken en öncelikli adımlar'' başlıklı yazısı.

 CANLAR: Şu anda en önemli konu: Enkaz altındaki canlarımız. Umudu hiç kesmeden arama kurtarma çalışmalarına devam edilmeli. Yaşanan mucizeler, umudun kaybedilmemesi gerektiğini ortaya koyuyor.

- EKİP: Yıkılan bina sayısı o kadar çok ki... Arama kurtarma ekiplerimiz yetersiz kalıyor. Başka ülkelerden daha fazla arama kurtarma ekibi talep edilebilir. Bu konuda dünyaya çağrı yapılmalı.

- ADIYAMAN: Adıyaman biraz öksüz kaldı. Adıyaman biraz geri planda kaldı. Aman Adıyaman’a büyük ilgi. Aman aman.

- LİSTE: “Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan şeyler” listesi çok önemli. Bu listenin inatla ve ısrarla her gün güncellenerek tüm vatandaşlarımıza duyurulmasının faydası büyük. Bu listenin her türden mecrada yer alması sağlanmalı.

- BRİFİNG: AFAD, her gün düzenli basın brifingleri yapmalı. Buna zaman ayırmalı. AFAD’ın yürütmekte olduğu devasa organizasyonun aksamaması için toplumun bilgilendirilmesinde sayısız yarar var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey 26 Nisan 2024 | 3.055 Okunma Kaldırıp attım o park yerini 25 Nisan 2024 | 6.321 Okunma Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.493 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 5.020 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.424 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar