Aşırı iyimser olmak için dört neden

BİR: “Rövanş” diyenlere... İntikam çığlıkları atanlara... “Acımak yok” diyerek “acırsanız acınacak hale düşersiniz” diyenlere selam çakanlara... “Bedel...

BİR: “Rövanş” diyenlere... İntikam çığlıkları atanlara... “Acımak yok” diyerek “acırsanız acınacak hale düşersiniz” diyenlere selam çakanlara... “Bedel ödeyeceksiniz” diyenlere... Muharrem İnce bulduğu her fırsatta “Hadi lan oradan” çekiyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

İKİ: Herkes kendi aşiretine yaslansın, herkes kendi mahallesine çekilsin, o mahalle ile bu mahalle arasında zerre irtibat kalmasın, mahalleler arasında hiçbir geçişkenlik olmasın diye yırtınanlara... Meral Akşener zerre yüz vermiyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

ÜÇ: Cezaevinde tutuklu olarak yarışa katılmak zorunda kaldığı halde Selahattin Demirtaş’tan, “hepinizi buraya tıkacağız, affetmek yok, ağlatacağız sizi, diz çöküp yalvaracaksınız” mesajları yerine gayet olgun mesajlar geliyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz. 

DÖRT: Temel Karamollaoğlu yaptığı her konuşmada AK Partiye oy verenlere “kardeşlerim” diyor, “Benim en büyük hedefim kutuplaşmayı engellemek” diyor, “Toplumun tüm renkleri barış içinde bir arada yaşamalı” diyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

 

DOSTA DÜŞMANA KARŞI İLAN EDİYORUM Kİ
- “Şimdi beni linç ederler, aman girmeyeyim şu topa” diyerek asla ve kata pısırıklaşmayacağım.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 1.993 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 4.721 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.416 Okunma Bir baba aranıyor 20 Nisan 2024 | 2.292 Okunma Savaş çıksa da kıtlık yaşansa da böyle fiyat olmaz 19 Nisan 2024 | 3.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar