An itibarıyla liderlerin durumu

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü (11.11.2022)''An itibarıyla liderlerin durumu'' başlıklı yazısı.

- RECEP TAYYİP ERDOĞAN: Son dönemde öyle bir hız yaptı ki sanırsın seçime beş gün var. Sağlı sollu ataklarla ilerledi. Bunu şimdilik yeterli bulmuş olacak ki an itibarıyla hafifçe frene basmaya başladı.

- KEMAL KILIÇDAROĞLU: An itibarıyla bir imaj toparlaması yapması gerekiyor. Ama bu toparlamanın, kendisine video çektiren ekiple olmayacağını anlaması gerekiyor. Almanya’ya gitmekten vaz mı geçse acaba?

- MERAL AKŞENER: Kemal Bey’i gerçekten istemiyor mu? Mansur Bey’i gerçekten istiyor mu? Ekrem Bey’den gerçekten vaz mı geçti? Son anda “Adayım” diyerek çıkabilir mi? An itibarıyla hepsi birer muamma.

- DEVLET BAHÇELİ: Cumhur İttifakı’nın en zayıf tarafı olduğunu düşünenleri, her geçen gün duvara toslatıyor. An itibarıyla Cumhur İttifakı’nın tutkalı haline geldi.

- MANSUR YAVAŞ: ‘Aday olup kazanamazsam Ankara elimden gitmiş olur. Adaylığı elimin tersiyle itersem cumhurbaşkanı olma fırsatını kaçırırım.’ An itibarıyla böyle bir ikilemde. Kara kara düşünüyor.

- EKREM İMAMOĞLU: Kendisine siyasi yasak gelme ihtimalinin doğurduğu rüzgârı aldı arkasına. Kemal Bey’in bozulan imajından da kendisine alan açıldığını düşündü. An itibarıyla yeniden oyunda yani.

- ALİ BABACAN: An itibarıyla içinden şöyle geçiriyor olabilir: ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı yenmenin kolay olacağını düşünerek biraz fazla mı iyimser davrandık acaba?’

- TEMEL KARAMOLLAOĞLU: An itibarıyla hiçbir şey elde edemese de CHP seçmenine kendini benimsettiğini düşünüyor olabilir. Düşünsenize: “Sivas yangını” denince adı artık kimsenin aklına gelmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey 26 Nisan 2024 | 4.219 Okunma Kaldırıp attım o park yerini 25 Nisan 2024 | 6.343 Okunma Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.495 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 5.031 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar