15 Temmuz’da fark ettiğimiz 7 şey

...BİRFetullahçı çetenin elemanlarının fırsatını bulduklarında nasıl zalimleştiklerini görüyor ve biliyorduk. Ancak milletin üzerine bombalar yağdıracak kadar alçalabildiklerini 15 Temmuz’da fark...

...

BİR
Fetullahçı çetenin elemanlarının fırsatını bulduklarında nasıl zalimleştiklerini görüyor ve biliyorduk. Ancak milletin üzerine bombalar yağdıracak kadar alçalabildiklerini 15 Temmuz’da fark ettik.

İKİ
Körü körüne itaatin, sınırsız bağlılığın, şahsiyeti bir cemaatte eritmenin insanı alıklaştırdığını biliyorduk. Ancak haşhaş çekmiş kanlı katillere dönüştürebileceğini 15 Temmuz’da fark ettik.

ÜÇ
Milletimizin yeri ve zamanı geldiğinde bütün farklılıkları bir tarafa bırakıp en sağlam şekilde kenetleneceğine dair nutuklar atıyorduk... Ancak bunun nutuklarda kalmayıp hayata geçebildiğini 15 Temmuz’da fark ettik.

DÖRT
Fetullahçı çetenin zorbalığına karşı milletimizin en hasbi ve en özverili kesiminin bir direnç göstereceğini düşünüyorduk. Ancak söz konusu direncin bu denli şanlı, bu denli efsanevi, bu denli muhteşem olabileceğini 15 Temmuz’da fark ettik.

BEŞ
Kırk yıllık sinsi, takiyyeci ve gizli ajandalı bir örgütlenmenin bir gün milletin başına olmaz belalar açabileceğini biliyorduk. Ancak açabileceği belanın ne kadar büyük olabileceğini 15 Temmuz’da fark edebildik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Futboldaki gerilim milli güvenliği tehdit ediyor 19 Mart 2024 | 33 Okunma İmamoğlu’na Kuran göstermek 18 Mart 2024 | 5.023 Okunma Galiba bu seçimde 17 Mart 2024 | 2.313 Okunma Şuursuz bir anne hem kendisini hem de oğlunu nefret objesi haline getirdi 16 Mart 2024 | 1.268 Okunma Milletin asabını bozan fotoğraflar 15 Mart 2024 | 3.569 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar