Unutma!

 Adamlar, bugünü unutturmak ve üstüne bir sünger çekmek için vatandaşın aklını, içinde yaşadığı durumdan  koparıp geçmişe bağlayan  program yapıyor: "Unutma" diye..Medya...

 Adamlar, bugünü unutturmak ve üstüne bir sünger çekmek için vatandaşın aklını, içinde yaşadığı durumdan  koparıp geçmişe bağlayan  program yapıyor: "Unutma" diye..

Medya propaganda ilişkisinin en iyi örneklerinden biri. Aynı zamanda medyanın siyasal işlevi ve medya etiği bağlamında iyi bir tez konusu.

Düşünsenize iktidarın tüm hatalarını geçmişle kapatıyorsunuz.  Geçmişe takılıp; şimdiyi, içinde yaşadığınız durumu, şükür sayıyorsunuz.

İşte bu sebeple adı geçen programdan mülhem hemen noktayı koyalım: AKP iktidarlarında, iktidar medyası tarafından halkımızın böyle algı yönetimine maruz kaldığını UNUTMA!

Devam ediyoruz.

Türkiye'nin son Başbakanı ve TBMM Başkanının geçmişine hürmet edilmeyip, başka kimse yokmuş gibi İstanbul Büyük Şehir Belediyesi seviyesine indirilip aday yapıldığını UNUTMA!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 221 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 248 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 255 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar