Ülkücülere ayar veriyor

AKP'li bir kısım yazar, ülkücü avında. Onlara göre ülkücülerin durumu zor. Öyle ya, bir taraftan CHP, öte yandan HDP arasında ne yapacaklar?Bu ülkücü avcılarından biri de eski bakanlardan Yalçın...

AKP'li bir kısım yazar, ülkücü avında. Onlara göre ülkücülerin durumu zor. Öyle ya, bir taraftan CHP, öte yandan HDP arasında ne yapacaklar?

Bu ülkücü avcılarından biri de eski bakanlardan Yalçın Akdoğan.

Diyor ki: "Düşünün, ülkücü anlayışa sahip İYİ Partili bir kişinin HDP'nin desteğiyle yol alan bir çizgide durması onun değer dünyasında nasıl bir etki yapar?"

Diyorum ki: Arkadaş, bırak HDP'yi, bizzat şahsınız, binlerce kişinin ölüm emrini veren katliamların sorumlusu PKK'nın başı, Abdullah Öcalan ile görüşürken ülkücülerin duygularını ne kadar önemsediniz? Son "Dolmabahçe Mutabakatının" HDP'lilerle yapılan toplantıları; hangi değerlerin, hangi ahlâkın ve hangi fikri namusun ürünüydü? Kendi  geçmişini unutanlar şimdi ülkücülere ayar vermeye çalışıyor.

Soruyorum: HDP'liler İstanbul'da sizin yaptığınız metroya biniyorlar.

Yönettiğiniz belediyelerin otobüslerinde yolculuk yapıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 221 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 248 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 256 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar