Turan Ordusu…

Olabilir mi? Evet, istersek ve karar verirsek olur. Olmalı mı? Ona da evet, olmalı, kurulmalı ve Türk birliği, askeri bir örgütle somut bir tüzel kişiliğe bürünmelidir.

Olabilir mi?

Evet, istersek ve karar verirsek olur.

Olmalı mı?

Ona da evet, olmalı, kurulmalı ve Türk birliği, askeri bir örgütle somut bir tüzel kişiliğe bürünmelidir. Böylece bütün Türkler tek bir ordu şemsiyesi altında, tek bir asker kişisi haline gelecektir. 

Türk milliyetçilerinin ezeli ve ebedi hayali, büyük vatan; Turan hayali, coğrafyada gerçekleşmeyebilir. Dolayısı ile bütün Türkleri imparatorluk dönemlerinde olduğu gibi tek bayrak altında coğrafyada bütünleştiremeyebiliriz. Lakin sosyal her alanda tüzel kişiliğe dönüşerek bütün Türkleri tıpkı uluslararası şirketlerin yeryüzünün her köşesinde aynı bayrakla temsil edilmesi gibi, biz de bütün Türk birliğini tek bayrak altında bütünleştirebiliriz. İşte bunun en çarpıcı ve en mümkün olabilecek şekli Turan Ordusudur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 215 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 244 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 250 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 135 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 127 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar