Şuşa'da Zafer, ABD'de Seçim

Azerbaycan Türk Ordusu, işgal altındaki Karabağ'da kritik bölge olarak kabul edilen Şuşa'yı işgalden kurtardı. Dün Azerbaycan sokaklarında sevinç gösterileri vardı.      Cumhurbaşkanı...

Azerbaycan Türk Ordusu, işgal altındaki Karabağ'da kritik bölge olarak kabul edilen Şuşa'yı işgalden kurtardı. Dün Azerbaycan sokaklarında sevinç gösterileri vardı.

      Cumhurbaşkanı Aliyev: "28 yıl sonra Şuşa'da ezan sesi duyulacak" derken, hepimizin gözlerini yaşarttı.

      CNN-Türk muhabirinin mikrofon uzattığı her Azeri Türk'ü, hem Türkiye'ye ve hem de Türk dünyasına vurgu yaptı. Burası çok daha önemli.

Neden?

Çünkü bütün Türk dünyası, Azerbaycan Devletinin şahsında duygu birlikteliğini yaşıyor. Rahmetli Atsız'ın sloganlaştırdığı bir cümle vardı: "Bütün Türkler bir ordu, katılmayan kaçaktır." Tıpkı o cümlede olduğu gibi hepimiz Azerbaycan ordusunun zaferleriyle ruhumuzda estirdiği o müthiş duyguda birleştik.

Azerbaycan birçok başarıya imza attı. Nedir bunlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 218 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 244 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 253 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar