​​​​​​​Milli Dava sürüncemede

Uluslararası siyasette Türkiye'nin değişmeyen tek sorunu Ermeni soykırımı ile ilgili üzerimize atılı suçlamalar değil mi?Evet!Peki yıllardır sürekli karşımıza çıkarılan bu mesele...

Uluslararası siyasette Türkiye'nin değişmeyen tek sorunu Ermeni soykırımı ile ilgili üzerimize atılı suçlamalar değil mi?

Evet!

Peki yıllardır sürekli karşımıza çıkarılan bu mesele karşısında ne yapıyoruz veya yaptık?

Önceki yazımda sorduğumu soruyu tekrarlayayım: Devlet aklı (eğer varsa) nerede? Neden yıllardır tepemizde dolanan bu iftira kampanyasına karşı kimse ciddi bir çaba içine girmiyor?

Ne zaman Ermeni meselesi gündeme gelse, basında aynı şeyler konuşuluyor. "Türkiye'nin kendini savunacak, kendisine yöneltilen tezleri çürütecek karşı tezler üretmesi lazım lazım ama bu konuda geciktik…"

Uluslararası bir sorunla karşı karşıya olduğumuzu ve gerçekten ülkemize zarar verecek ağır bir sorun olduğunu anlamamız için üzerimize gökten taş mı yağması lazım?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 221 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 248 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 256 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar