Kılıçdaroğlu'na suçlama HDP'ye sessizlik...

Hepimizin aklıyla dalga geçiyorlar. Bizi, (affedersiniz sevmediğim ve yazılarımda kullanmayı istemediğim bir kelime ama) aptal yerine koyduklarını sanıyorlar.Ne diyor MHP kanadı?Özetle şunu diyor: CHP'liler HDP ile...

Hepimizin aklıyla dalga geçiyorlar. Bizi, (affedersiniz sevmediğim ve yazılarımda kullanmayı istemediğim bir kelime ama) aptal yerine koyduklarını sanıyorlar.

Ne diyor MHP kanadı?

Özetle şunu diyor: CHP'liler HDP ile ilişiğini kesmiyor. Kemal Kılıçdaroğlu bu için en başında yer alan kişi. HDP terörist olduğuna göre, CHP'de onunla işbirliği yaptığına göre CHP teröristlere destek veren partidir. Bu durumda; bunun sorumlusu CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu'dur.

Öyle ise Onu "Yüce Divan'a verelim. Dokunulmazlığını kaldıralım…."

Haliyle biz de sormadan edemiyoruz: Madem o kadar HDP'ye karşısınız ve madem o kadar teröristleri Meclis'te istemiyorsunuz; Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce neden HDP eş Genel başkanı Sezai Temelli'yi mahkûm etmiyorsunuz ya da ettirmiyorsunuz?

HDP ile ilgili komisyon kurduğunuzu söylemiyorsunuz. Sezai Temelli'nin dokunulmazlığı kaldırılsın demiyor/diyemiyor gözünü sevdiğimin MHP'si.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 221 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 246 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 254 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar