İktidara siyasal düzen kurma peşindeler

Adamlar, referandum süreciyle yine bir ivme kazanan, AKP'nin yeniden kurmakta olduğu siyasal düzenin inşaatına taş taşımakla görevli gibiler. Bir çeşit yardımcı görev üstlenmişler. İç tüzük...

Adamlar, referandum süreciyle yine bir ivme kazanan, AKP'nin yeniden kurmakta olduğu siyasal düzenin inşaatına taş taşımakla görevli gibiler. Bir çeşit yardımcı görev üstlenmişler.

İç tüzük değişecek..

Tamam, siz nasıl istiyorsanız öyle olsun.

Müftüler nikah kıysın..

Kıysın. Tam da bizim aradığımız gibi.

Eğitim sistemine darbe vuruyoruz. Cinsel şaibelerle dolu Ensar Vakıfını Bakanlığın paydaşı yapıyoruz.

Yapın.. Bu konuda sesimiz çıkmaz. Ayrıca bizim için mahzuru yok.

Almanya ile dövüşüyoruz.

Dövüşün tabi..

Türklere hesap sormak neyin nesiymiş görsünler. Zaten biz de bunu istiyoruz..

Ama sıkıştık..

Baktık ki işler umduğumuz ve hesapladığımız gibi değil. Almanya karşısında  sesimizi kısıyoruz. Hatta sesimiz içimize kaçmış gibi yapacağız..

Yapın tabi. Biz görmeyiz bile.

Her hâl ve şartta devletimiz ve milletimiz için arkanızdayız.

Hâlbuki ülkenin bin bir türlü derdi var. Örneğin tarım bitmiş.. Çiftçi kan ağlıyor.

Bizzat hükümetin kendisi et fiyatlarını kontrol etmekten uzak. Dikkatinizi çekerim. Et, hükümeti mağlup etti. "Fiyatları indireceğiz, et ithal edeceğiz. Olmazsa gümrükleri düşüreceğiz" dediyse de bir bakanın görevine son verdi.

İşte kurban geliyor. Amellerimizi ve niyetlerimi İslam'a göre, eylemlerimizi de ithalata göre yapacağız. Ne tür hayvan keseceğimiz belli değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 214 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 244 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 250 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 135 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 127 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar