İç dış siyaset karmaşası

Sapla samanın birbirine karıştığı bu ülkede hiç bir iş ciddiyetine uygun gerektiği gibi yapılmıyor.      Buyurun size, 15 Temmuz mücadelesi dolayısı ile edilen onca nutuklara ve sözlere...

Sapla samanın birbirine karıştığı bu ülkede hiç bir iş ciddiyetine uygun gerektiği gibi yapılmıyor.

      Buyurun size, 15 Temmuz mücadelesi dolayısı ile edilen onca nutuklara ve sözlere rağmen, uygulanan mücadelenin içinde bulunduğu hazin durum.

      Önceki akşam bir Tv kanalında Gazeteci Saygı Öztürk; "Şu an firari durumda olan FETÖ'nün üst düzey isimlerinin 2015 yılında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından teknik takibe alınması talebinin Emniyet tarafından 'gündem yoğun' denilerek geri çevrildiğini söyledi."

      Devletin hayatına kast edilmiş, darbe girişimiyle insanlar şehit edilmiş, onlarca yaralı var ve 'gündem yoğun' gerekçesiyle teknik takip yapamayan bir emniyetimiz var.

      Bu sebepledir ki yüzlerce önemli isim bilerek veya bilmeyerek yurt dışına kaçırılmıştır. Böylece Türkiye FETÖ ile ilgili bilgi alacağı çok önemli adamları ele geçirememiştir.

      Buraya kadarını anladık. Açıklamanın devamına bakalım neler olmuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 218 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 244 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 253 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar