Hangisi Doğru

Tuhaf şeyler oluyor. Belki de bana öyle geliyor. Anlatırsam belki siz de bana katılırsınız. FETÖ, 15 Temmuz darbe girişiminin yönetimini ulusalcı kesime yüklerken, hapiste FETÖCÜ'lerle kaldığı için...

Tuhaf şeyler oluyor. Belki de bana öyle geliyor. Anlatırsam belki siz de bana katılırsınız.

FETÖ, 15 Temmuz darbe girişiminin yönetimini ulusalcı kesime yüklerken, hapiste FETÖCÜ'lerle kaldığı için kendisiyle röportaj yapılan kimseler, önemli bilgiler veriyor ve buradan Türkiye'nin önemli bir gerçeği ortaya çıkıyor.

Bu röportajlarda üç şey öne çıkıyor.

1-Cezaevindeki FETÖ'cülerin hepsi, düşünmüş taşınmış uzun vadede ileride geleceğini varsaydıkları için referandumda 'evet' vermişler.

Dikkatinizi çekerim, 15 Temmuzda ihanetle suçlananların ve mevcut iktidar tarafından gözlerinin yaşına bakılmadan içeri tıkılanların tamamı "ilerde işimize yarar" diyerek tek adam yönetimine 'evet' demişler.

Buna hiç şaşırmadım. Ve bu söylemin içeri alınmayan sivil kesimlerde de karşılığı olduğu gerçek. FETÖ davasından içeri alınanların birinci derece yakınlarını araştırın bakın 'evet' verdiler. Hapishane tamam da dışarda oy veren sivil kesime 'evet' verilmesine dair haber kim tarafından nasıl ulaştırıldı veya ulaştırılıyor? ByLock dışında başka bir haberleşme sistemi mi var bilmiyorum..

Ama gerçek bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 215 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 244 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 250 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 135 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 127 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar