Bilimi kovduktan sonra...

Aşağıdaki satırlar, "Bilim Teknoloji ve Derin Uykudaki İslam Âlemi" adlı kitaptan alıntı. İtirazı olan var mı bilmiyorum. "Gücü olmayanı kimse dikkate almaz. Viyana'dan Polatlı'ya kadar çekilişimiz...

Aşağıdaki satırlar, "Bilim Teknoloji ve Derin Uykudaki İslam Âlemi" adlı kitaptan alıntı. İtirazı olan var mı bilmiyorum.

 "Gücü olmayanı kimse dikkate almaz. Viyana'dan Polatlı'ya kadar çekilişimiz, Filistin'de, Yemen'de, Balkanlarda, Kerkük'te, Uluğ Türkistan'da, Karabağ'da, Irak'ta, Myanmar'da Türklerin ve Müslümanların aşağılanması tamamen bilim ve teknolojideki gücümüzle ilgili. Bilim ve teknoloji üretir duruma gelinceye kadar, pazarımız, güvenliğimiz, geleceğimiz tehdit altında olmaya devam edecektir."

Eğer varsa içinde bulunduğumuz hazin durumdan nasıl kurtulacağımızı bize söylerse seviniriz.

Yazarı Ramazan Bakkal... Emekli TRT yapımcılarından. Kitap, kendisinin de içinde bulunduğu Avrasya Bir Vakfı yayınlarından çıkmış.

Kitabın önemli bir kısmını okudum. Bitirmek üzereyim.

Türkiye bilimden kopalı asırlar oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 218 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 244 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 253 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar