Neden Trabzonspor şampiyon adayı?

Demir Grup Sivasspor, ligin 12. haftasını lider kapattı! Alıştık ya, dört büyük takımların şampiyonluklarına, alkış ve şaşkınlık bir arada.

‘Adını şampiyonluğa yazdıran Anadolu’dan bir ekip daha çıkar mı?’ sorusuna cevap, kısa sürede ‘evet’ karşılığı bulması, içinde yer aldığımız zaman ve mücadele sürecinde çok zor gibi (imkânsız demiyoruz) gözüküyor. Söylenen iddialı sözümüze bir karşılık, somut örnek arayalım. Futbolun bir netice oyunu olduğu ve kırmızı-beyazlı ekibin bu liderliği kaçıncı haftaya kadar sürdüreceği belki bilinmez ama (Ligin ilk haftalarını lider geçiren Alanyaspor takımı buna güzel bir örnek), bugün Sivasspor, İstikbal Mobilya Kayserispor’u (üstelik başkanını yeni seçmiş bir takımı) deplasmanda 4-1 gibi farklı skorla mağlup ettiği için, lideri alkışlamak gerek. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğur Dündar’ın gidişi, Amed üzerinden siyaset!.! 01 Mayıs 2024 | 589 Okunma Hayata tutunan örnek sporcular… 28 Nisan 2024 | 18 Okunma Soykırımcı İsrail’e üniversite ve spor sahalarında da lanet yağıyor!... 26 Nisan 2024 | 47 Okunma Futbol Federasyonu başkanı kim olmalı? 24 Nisan 2024 | 158 Okunma Sürdürülebilir ‘özel gereksinimli’ spor faaliyetleri ve TFF örneği 21 Nisan 2024 | 29 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar