Mevzu, sadece kadın voleybolcular değil!..

Vay efendim, Düzce-Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin Olimpiyatlara katılacak olan Kadın Voleybol Takımı için ‘Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksınız, kendini teşhir edeceksiniz sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksiniz.

Dünya Şampiyonu olsanız ne yazar’ sözlerini, nasıl sarf edermiş! Başkan’ın bu sözlerine, kendilerini ‘laik-çağdaş’ yakıştırma kalıbına sokan ‘sol’ cenahın saldırısına şahit olduğum an sosyal medya hesabımızdan, ‘Başkan Birol Şahin yalnız değilsin… Medeni, cesaretiniz için tebrik ediyorum sizi… İslam’ın emirlerini göremeyecek kadar kör ve sağır olanları Allah’a havale ediyoruz’ paylaşımda bulunmuştuk. Hak’tan uzak kesimin Sayın Birol Şahin’e linç girişimi, doğru sözün bastırılması manası taşıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Futbol Federasyonu başkanı kim olmalı? 24 Nisan 2024 | 16 Okunma Sürdürülebilir ‘özel gereksinimli’ spor faaliyetleri ve TFF örneği 21 Nisan 2024 | 28 Okunma Paris Olimpiyatları, Hera tapınağı ve Gazze katliamı… 19 Nisan 2024 | 38 Okunma TFF’ye yabancı başkan (mı!) 17 Nisan 2024 | 99 Okunma Seçim sonrası CHP’li belediyeler, özel gereksinimli bireyler ve spor 14 Nisan 2024 | 41 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar