CHP, Spor İstanbul’u nasıl siyasallaştırıyor!..

Spor İstanbul 23 Haziran 2019 seçimlerinden sonra, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanmasıyla mevcut partinin yöneticilerine teslim edilen Türkiye’nin en büyük Spor Şirketi.

Seçim sonucuyla görevi teslim alan yeni yönetimin, geride kalan süre içerisinde mevcut spor ‘tesislerinde’ ne gibi yenilik/atılım yapacağı merakla beklenirken... Takip eden aylarda yapılan en somut uygulama, personele yönelik oldu. Mevcut çalışanlar işinden-aşından edilirken, müdür, şef, eğitmen, tesis işletme amiri, şoför v.b. kadro ayırt etmeksizin, yerlerine yeni isimler alınmasının yolu da açılmış, CHP Genel Başkanı’nın işten çıkarmama adına verilen ‘namus’ sözünün istikameti de, belirlenmiş oldu. Kültür ve Spor Başkenti İstanbul’da bu sürecin nasıl işlediği, yapıyı nasıl bir zihniyetin yönettiğinin bilinmesinde yarar var! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nasıl yönetilmek istiyorsak, oyumuzu o yönde kullanacağız 29 Mart 2024 | 28 Okunma Kerem Aktürkoğlu Gazze’yi unutmadı 27 Mart 2024 | 136 Okunma İBB’de elden para geçmez ise bu ‘balya balya’ paralar da neyin nesi? 24 Mart 2024 | 142 Okunma İBB Spor Kulübü yazan çantadaki paralar ve kadını güreştirmek... 22 Mart 2024 | 232 Okunma Filistin pankartı, futbol terörü ve Ali Koç’un istifası... 20 Mart 2024 | 677 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar