Youtuber'i maça hangi marka davet etti?

Bir başka bakış açısı ile de; sosyal medyada Youtuber’ların geldiği nokta olarak düşündürücü! Çünkü bu böyle bir sarmal. Hep, her şeyin daha fazlasın isteyen bir dünya.

Daha fazla takipçi, daha fazla beğeni, daha çok kazanç ve tabi videolarda da her şeyin daha fazlası. İş böyle olunca o Youtuber’ın sahaya atlaması çok normal! Maçta olay benim de maçı izlediğim tribünün yakınında oldu. Youtuber’ın atlayışına da, 3 kişilik arkadaş grubunun olayı çektikten sonraki tedirgin ve panik hallerine tanıklık ettim. Peki bu Youtuber’ı ve arkadaşlarını “paylaşım yapacak” beklentisi ile hangi sponsor marka maça davet etti? Benim 1-2 tahminim var; ama kesinleşmeden paylaşmayacağım. Peki şimdi o marka yöneticileri ne düşünüyor acaba? Mutlu oldular mı paylaşımlardan? İyi iş çıkardıklarını mı düşünüyorlar. Hiç sanmıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 217 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 81 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 112 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar