Türkiye'de yılın otomobil mevsimi başladı

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) bu yıl beşinci kez “Türkiye’de Yılın Otomobili”ni seçecek. Otomotiv sektörü için geçen yıl iyi bir yıl olmadı. Ama otomotiv gazetecileri için de aynı olumsuzluk söz konusuydu.

Gazeteler kapandı, otomotiv sayfalarını hazırlayan meslektaşlarımız işsiz kaldı, bazı arkadaşlarımız işten çıkartıldı. Günlük gazetelerdeki durum böyleyken, basılı aylık otomotiv dergisi yok denecek kadar azaldı. Sayıları her geçen gün artan otomotiv içerikli internet sitelerindeki haber kalitesi tartışılır hale geldi. Sosyal medyada, Twitter ve Youtube’da otomotiv paylaşımlarının itibarı, güvenirliliği, doğru kişilere erişimi, bilgi ve içerik kirliliği gibi konuları şüphe götürmez hale geldi. Otomotiv sektörü, otomotiv medyası ile iş birliklerini minimuma indirdi. İşte bu manzarada, bu şartlar altında OGD üyeleri sektöre kattıkları bu artı değeri “ertelemeden”, “ötelemeden” devam ediyorlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 219 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 83 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 114 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar