Öngörü!..

Eskiden öyle şeyler yoktu. Sosyal medyada özellikle de “twitter çöplüğü”nde böyle horozlanmak moda oldu.

Kendi markasına, kendi işine bir hayrı olmayanlar; şirketinin geleceğini öngöremeyenler, ayı, yıl, üç ayı öngörmenin anlamsız hazzını yaşayım paylaşıyorlar. Ne gerek var, kime kendinizi kanıtlıyorsunuz anlamıyorum. Bakın şunu anlayabiliyorum, bir gazetecin sorusu üzerine; yılın, ayın satış tahminini yapmak anlaşılır bir şey. Soru sorulmuş; bilgin, fikrin doğrultusunda yanıt verebilirsin. Ama saçma sapan bir platformda “kendin pişir kendin ye” yaparak kime neyi kanıtlamaya çalışıyorlar anlamakta zorlanıyorum.

Bir de; bu ayı, geçen ayla, geçen ayı, geçen yılla kıyaslayarak kimseye faydası olmayan anlamsız istatistiklerle kim hangi sonuca ulaşıyor çok garip. Her yılı, her ayı içinde kendi şartları içinde değerlendirip sonuca gitmek çok mu zor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 217 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 81 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 112 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar