İletişimden anlaşılan bu mu?

Bu yazının bir bölümünü geçen hafta günlük dijital OTOMOBİL GAZETESİ’nde kaleme almıştım. Şimdi bu köşede çeşitli eklentilerle aynı konuyu YeniBirlik okurları ile de paylaşmak istedim. 

Otomotiv Distribütörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı E. Ali Bilaloğlu aynı zamanda Doğuş Otomotiv CEO’su. Onbeş gün önce ODD Başkanı şapkasıyla bir toplantı yaptı. Ama toplantıda ağırlıklı olarak CEO’su olduğu grup markalarından Volkswagen’den konuşması ve haberlerin de bu şekilde çıkması gazetecileri ve bazı ODD üyelerini rahatsız etti. Haberlerin yayınlandığı mecralardan anladığımız kadarıyla günlük gazetelerden sadece Sabah Gazetesi davet edilmişti. İlk bakışta Hürriyet, Posta, Sözcü, Milliyet, YeniBirlik, Yeni Şafak, Türkiye, Dünya, Akşam gibi tirajları yüksek gazeteler çağrılmamış… Diğer arkadaşlar ise; otomotiv haberleri sitede “Diğer” kategorisinden verilen internet sitelerinden seçilmiş… Şimdi burada merak edilen sorular var. Birincisi ODD adına yapılan toplantıya neden başka günlük gazetelerin otomotiv editörleri davet edilmedi? 

 

 

 

 

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 219 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 83 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 114 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar