2 Başarı hikayesi

Önceliği kadın başarı hikayesine verelim. Volvo Car Türkiye bünyesinde bugüne kadar önemli başarılara imza atan Pazarlama ve PR Direktörü Ebru Ekşi, Volvo Car Asya Pasifik Pazarlamadan Sorumlu Bölge Direktörü...

Önceliği kadın başarı hikayesine verelim. Volvo Car Türkiye bünyesinde bugüne kadar önemli başarılara imza atan Pazarlama ve PR Direktörü Ebru Ekşi, Volvo Car Asya Pasifik Pazarlamadan Sorumlu Bölge Direktörü olarak atanmış olması hem onun için; hem de sektörümüz adına önemli bir başarı. Aynı çapta olmasa da yıllar önce yine aynı görevdeki Cana Reutergardh da Volvo Türkiye’den, Volvo merkeze atanan ilk kadın yönetici olmuştu. Ebru Ekşi’nin atanması aslında başlı başına bir başarı hikayesinden oluşuyor. Volvo’nun reklam ajansından Volvo Türkiye’ye uzanan kariyer yolculuğu şimdi Göteburg’da önemli sorumluluklarla devam edecek. Ebru Ekşi’nin bu başarılı kariyer yolculuğuna başladığı neredeyse “ilk günden” itibaren tanıyan biri olarak gönülden kutluyorum. Mesleki duruşu bir tarafa; hayata, insanlara bakış açısını ve dünya görüşünü takdir ettiğim, bu sektörde önem verdiğim bir kaç kişiden biri olduğunu da vurgulamalıyım.

Gelelim ikinci başarı hikayesine. Otomobillere ve otomobil haberciliğine gönülden bağlı Okan Altan ve fotoğrafçı Savaş Yılmaz, Fiat Egea ile dünya turu attılar. Detayları daha önce haber yaptığımız için paylaşmıyorum. Ama Altan’ın bu önemli projeyi yaratması, gerçekleştirmesi otomobil gazeteciliği açısından önemli bir adım. Altan başta olmak üzere iki arkadaşı da gönülden kutluyorum. Tabi bu projeye onay veren arkasında duran marka yöneticilerini de kutlamak gerek. Onların onayı ve desteği olmasa bu iş gerçekleşmezdi. Bu grupta tam olarak kimler var bilemiyorum ama Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç’ın emeği çok büyük, onu biliyorum. Aytaç’ı özellikle kutluyorum.

Şimdi bu iki başarı hikayesinin ardında benim de iki özür borcum var. Bunu da sırası gelmişken paylaşayım.

İlk özür borcum Ebru Ekşi’ye. Kariyer yolculuğunda övgüler yağdırdığım Ebru Ekşi’yi bu köşede yazdığım bir yazı ile çok üzdüm biliyorum. Mesleki olarak belki “doğru bildiğimi yazdım” ama öğrendim ki; “ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 219 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 83 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 114 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar