Yanlışlar!

Öncelikle şunu belirteyim ki Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, rakibi hiç ama hiç analiz etmemiş. Tuhaf bir kadro çıkarttı ve maçı daha ilk yarıda kaybetti. Birinci soru şu; Hakan Balta hayatında...

Öncelikle şunu belirteyim ki Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, rakibi hiç ama hiç analiz etmemiş. Tuhaf bir kadro çıkarttı ve maçı daha ilk yarıda kaybetti. 
Birinci soru şu; Hakan Balta hayatında kaç defa ön libero oynamış ki böylesi bir maçta, böylesine stratejik bir mevkide onunla başlıyor. 
İkinci soru şu; rakip Atletico Madrid özellikle ilk yarıda Galatasaray'ın sol kanadını sürekli kullandı. Özellikle geriden gelen Juanfran sürekli tehlike yarattı. Peki Hamza hoca, Carole'un defansif özelliği iyi mi? Özellikle Juanfran'ın çıkışlarında onunla birlikte kim gelecek? Zaten Atletico'nun ilk golü de sağdan geldi. Birden içeriye oynadılar ve dünyada pek az oyuncunun yapabileceği vuruş tekniğiyle Griezmann golü yaptı. 
Üçüncü soru şu; Godin İspanya'nın hava toplarındaki en etkili savunma oyuncularından biri. Sürekli ileri çıkıyor ve goller atıyor. Ona hangi önlemi aldın? Nitekim Atletico'nun ikinci golünü her ne kadar Griezmann atmış olsa da gol Godin'in. Yan topta çok iyi yükseldi, Griezmann'a da tamamlamak düştü. 
İkinci yarı Galatasaray Yasin'i aldı. Yasin çok büyük yıldız değil ama fizik olarak Galatasaray'ın en iyilerinden biri. İyi mücadele ediyor, rakibi de disiplinli bir şekilde kovalayabiliyor. Zaten ikinci yarı dönem dönem Galatasaray'a hareketlilik getiren isim oldu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar