Penaltı tekrarı doğru!

Dün gece Giresunspor kalecisi Okan'ın gecesiydi. Maç boyu pek de iyi oynayamayan, özellikle orta sahada hakimiyeti kuramayan Trabzonspor'un sadece Bakasetas'la attığı şutları kurtarmakla kalmadı, 3 dakikada aynı penaltıyı iki defa...

Dün gece Giresunspor kalecisi Okan'ın gecesiydi. Maç boyu pek de iyi oynayamayan, özellikle orta sahada hakimiyeti kuramayan Trabzonspor'un sadece Bakasetas'la attığı şutları kurtarmakla kalmadı, 3 dakikada aynı penaltıyı iki defa kurtararak gecenin kahramanı oldu.
Trabzonspor'un eksikleri vardı, doğru. Özellikle kritik eksikler tabii ki. Ama Trabzonspor iyi oynamadı. Üstelik ikinci yarıda da golü yediler. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Trabzonspor silkindi, kendine geldi, önce Cornelius'un kafasıyla ki çok zor bir goldü, beraberliği buldu sonra da yine son saniyede Cornelius'un yaptırdığı penaltıyla öne geçecekti ki karşılarına dev bir kaleci Okan çıktı.
Hakem Alper Ulusoy, penaltılarda ders verdi. Penaltı VAR yardımıyla oldu ama mutlak bir penaltı. Sahada kolay kolay hakem göremez ancak VAR görebilir, öyle de oldu ve penaltının birinci vuruşunda Okan kurtardı.
Okan'ın kurtardığı top bu sefer ceza alanı içinde Giresunsporlu oyuncu tarafından...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar