Penaltı değil, destek koluna çarptı

Hatay iyi takım ve üstelik böyle bir takımdan deplasmanda 3 puan almak önemli başarı. Tartışmasız Türkiye'nin takım savunması en iyi olan ekibi Fenerbahçe. Üstelik defans üçlüsü de kusursuza...

Hatay iyi takım ve üstelik böyle bir takımdan deplasmanda 3 puan almak önemli başarı. Tartışmasız Türkiye'nin takım savunması en iyi olan ekibi Fenerbahçe. Üstelik defans üçlüsü de kusursuza yakın oynadı. Fenerbahçe ayrıca kaptığı tüm topları da ileriye ve yüksek tempoyla oynayarak pozisyon üretiyor. İlk gol böyle geldi. Valencia sağdan gitti, doğru zamanda topu çekti, Rossi'yi gördü, o da ayağının ucuyla topu tamamlayıverdi. İkinci golde de duran topu tamamlayan Novak oldu.
Aslında ikinci yarı fark açılacaktı. Valencia karşı karşıya kaçırdı, ardından bence Altay yememesi gereken bir gol yedi. Vuruşun yapılacağı yer belli, üstelik vuruşun şiddeti çok yavaş. Ama Altay kurtarması gereken topu içeri aldı. Sonuçta Fenerbahçe bazı hatalar yapsa da takım olarak çok iyi bir görüntü verdi.
Tıpkı hakemler gibi. Abdulkadir Bitigen'i çok beğendim. İlk yarıda Kim'in eline çarpan top penaltı değil. Destek koluna çarpıyor. Onun haricinde de Bitigen kusursuza yakın bir maç yönetti.

ŞANSALAN GÖRMEDİ, VAR UYUDU!
G.Saray...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.788 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 438 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar