Ne ruhen ne de bedenen vardı...

Beşiktaş şaşırtmaya devam ediyor... Bir takım 3 günde beyazken nasıl siyah olur, anlayabilmek mümkün değil. Bu işin maç seçmeyle falan da alakası yok. Salı gecesi Porto gibi çok iyi bir takıma...

Beşiktaş şaşırtmaya devam ediyor... Bir takım 3 günde beyazken nasıl siyah olur, anlayabilmek mümkün değil. Bu işin maç seçmeyle falan da alakası yok. Salı gecesi Porto gibi çok iyi bir takıma karşı müthiş oynayan, oyunun kontrolünü sürekli elinde tutan bir Beşiktaş, dün Malatya'da ne ruhen ne de bedenen yürüyecek halde değildi. Talisca, Babel, Cenk sanki uyuşturulmuşlar. Quaresma bazen bir şeyler yapmaya çalışıyor, bazen de saçmalıyor. Kanat bekleri destek olamıyor, bir de karşılarında taş gibi bir Malatyaspor olunca, bir puanı bile zor hak ettiler diyebiliyoruz. Mesela oyunun ilk dakikalarında Sadık'ın vurduğu kafa direkten dönmeyip de gol olsa Beşiktaş dün çok farklı şeyler bile yaşayabilirdi.
Şampiyonlar Ligi'nin grup birincisi Beşiktaş inanın bana dün net bir pozisyon bile bulamadı. Son dakikalarda Negredo'nun kafası direğin üstüne vurup auta çıktı hepsi bu.
Bazı ayaklar, takımlarda farkındalık yaratır. Beşiktaş'ta da bunların başında Anderson Talisca geliyor. Çünkü hücumda bütün pas alışverişi ve organizasyonunu o düzenlemeli. Ama Talisca, haftalardır iyi durumda değil.
Beşiktaş art arda mütevazı Anadolu takımlarına karşı puanlar kaybediyor. Neredeyse ligin yarısı bitmek üzere. Ama Türkiye liginde böyle sonuçlar alırlar ve özellikle de böyle oynamaya devam ederlerse şampiyonluk potasından uzaklaşırlar. Üstelik dün gece Tosic cezalıyken Pepe de ısınmada sakatlanmışken gol yemediklerine dua etsinler. Malatya'yı tebrik ediyoruz. Alanı çok iyi daralttılar, Beşiktaş'ı kilitlediler, oynatmadılar.
Hakem Bülent Yıldırım'ı dünkü karşılaşmada oldukça başarılı buldum. Sakin, kararları isabetli, oyunculara karşı mesafeli ama kibar. Tamam, maç kolaydı ama Bülent Yıldırım da çok iyiydi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar