Namoğlu yanlış yaptı

Sow’un pozisyonu için Namoğlu’nun yaptığı yorumlar yanlış. Zira bundan sonra her canı yanan takım, Namoğlu’na “Hadi bizim pozisyonumuzu da yorumlasana” diyecek F.Bahçe, Sow'un Antalya'da iptal olan...

Sow’un pozisyonu için Namoğlu’nun yaptığı yorumlar yanlış. Zira bundan sonra her canı yanan takım, Namoğlu’na “Hadi bizim pozisyonumuzu da yorumlasana” diyecek

F.Bahçe, Sow'un Antalya'da iptal olan röveşata golü için hala öfkeli. Son olarak yönetici Mahmut Uslu, "Biz değil FIFA da Cüneyt Çakır kötü, Avrupa'da iyi ama sizin maçları kötü yönetiyor" açıklamasını yaptı. Siz bu konuda neler söylersiniz?
Cüneyt Çakır'ın Avrupa'da başka Türkiye'de başka türlü bir performans gösterdiği eleştirisine, katılıyorum. Ama 'Moussa Sow'un buz gibi golünü vermedi' eleştirisine ise şiddetle karşıyım. Zira Sow'un hareketi kurallara göre tehlikeli oyuna girer ve golün iptal edilme kararı kesinlikle doğru.
Tabii ki bu benim kanaatim. Başkaları ne düşünür bilemem. Ama bence Fenerbahçe camiasını ayağa kaldıran olay, Antalyaspor- Fenerbahçe maçındaki hakem kararları değil. Fenerbahçe'nin en önemli rakibi Beşiktaş'ın son haftalarda yaşadığı hakem kıyakları, Fenerbahçe'yi çileden çıkarttı. Bu konuda haklılar ve reaksiyonlarına saygı duyuyorum.
Zira aynı Cüneyt Çakır, bundan iki hafta önce dünyanın her yerinde sarı kart olması gereken Quaresma'nın pozisyonuna kart göstermeyerek Fenerbahçe maçında oynamasını sağladı.
Quaresma kart görmüş olsaydı derbide oynayamayacaktı.
İşte Cüneyt'in bu ve benzeri hataları insanı çileden çıkarıyor. Cüneyt'i çok sevmeme ve beğenmeme rağmen öyle çifte standart kararlar veriyor ki; örneğin geçen sezon, Trabzonspor'a uygulanan hakem katliamlarının başlangıç günü Trabzon-Galatasaray maçıydı. Denayer'in topa elle temasına penaltı değil dedi ama bu sezon başı Karabük-Başakşehir maçında arkası dönük Karabüklü oyuncunun eline çarpan topa penaltı verdi. Bunlar asla kabul edilemez, hoş görülemez ve Cüneyt Çakır seviyesindeki bir hakeme yakışmayacak kararlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 661 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 670 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.064 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar