Medel stoper oynamaz!

Beşiktaş yorgundu. Porto zaferi, seyahat ve belki de stres boşalması Beşiktaş'ı yordu. Ama şunu itiraf edelim ki yorgun Beşiktaş bile Konyaspor'a yetti de arttı. Üstelik Şenol hoca rotasyon bile yapmadı. Tabii ki haklı....

Beşiktaş yorgundu. Porto zaferi, seyahat ve belki de stres boşalması Beşiktaş'ı yordu. Ama şunu itiraf edelim ki yorgun Beşiktaş bile Konyaspor'a yetti de arttı. Üstelik Şenol hoca rotasyon bile yapmadı. Tabii ki haklı. Hafta sonu Fenerbahçe ile zorlu bir derbi maçları var. Olası bir puan kaybının yaratacağı moralsizlikle Kadıköy'e gitmek istemedi haliyle Güneş. Beşiktaş'ın attığı iki gol de hem kalite hem de vuruş üstünlüğü kokuyor. İlk gole bakıyoruz... Caner öyle bir orta yaptı ki adeta bir basketbol asisti gibiydi. Tam adrese gitti ve son haftaların başarılı golcüsü Cenk Tosun, kafayla kendine has gollerinden birini attı.
Bundan sonra Beşiktaş yine rahat rahat oynamaya başladı. Şurası bir gerçek ki; Talisca gibi, Quaresma gibi bazı oyuncular sadece Beşiktaş'ta var.
Belki de Türk futbolunun en önündeki yıldızlar.
Ricardo Quaresma lig maçlarında gol atmakta çok zorlanıyordu.
Maç boyunca iyi oynadı. Son vuruş ya da son paslara kadar harikaydı ama sonunu bir türlü getirememişti. Ta ki attığı gole kadar. Son ayların en güzel golünü kaydetti Portekizli yıldız. Topu aldı, iki Konyalı futbolcuyu adeta çiğneyip geçti ve dar açıdan vurulabilecek en ölümcül noktaya vurup, Beşiktaş'ın galibiyetini perçinledi.
Atiba ve Tolgay görevlerini yaptılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar