Kulüplerin mali tabloları acımasızca denetlenmeli

Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde Yıldırım Demirören bir kez daha başkan seçildi. Bu ikinci döneminde Demirören neler yapmalı? Bir futbol adamı olarak neler önerirsiniz?Yıldırım Demirören birinci döneminden...

Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde Yıldırım Demirören bir kez daha başkan seçildi. Bu ikinci döneminde Demirören neler yapmalı? Bir futbol adamı olarak neler önerirsiniz?
Yıldırım Demirören birinci döneminden dersler almalı. İlk döneminde yaptığı doğrular gibi yanlışlar da var. Ve bunların ne olduğunu en iyi kendisi biliyor. Temelde yabancı sayısının artmasına karşıyım. Bunun Türk futboluna getirdiği zararları önümüzdeki yıllarda çok net bir şekilde hissedeceğiz. Ayrıca bu dönemde yapması gereken en önemli iş, kulüplerin mali tablosunu çok sıkı, tavizsiz ve acımasız olarak denetlemek olmalıdır.Bir yapının ekonomisi bozuksa hiçbir şeyinin düzgün olma şansı yoktur. 
Bu arada Profesyonel Futbolcular Derneği'ni kutluyorum. Futbolcuların maddi haklarını normal mahkemelerden değil de TFF bünyesindeki Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan almaları çok başarılı bir girişim. 
Yıldırım Demirören federasyonu profesyonel hakemlikle doğru bir hamle yaptı. Hatta ekonomik şartların özellikle Süper Lig'de görev yapan hakemler için daha da iyileştirilmesi lazım.

Sabri'ye yapılan zammı eleştirmek komik kaçıyor
Sezonu iki kupayla kapatan Galatasaray, transferde yaptığı hamlelerle taraftarını kızdırdı. Göreve yeni gelen sarı-kırmızılı yönetimin, transfer politikasını nasıl yorumluyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.422 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 436 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar