Galiba bu yıl o yıl

Trabzonspor için bazı şeyler söylemek istiyorum ama açıkçası nazar değer diye korkuyorum. Gaziantep deyip geçmeyin, zor takım ama Trabzonspor ilk yarıda elini kolunu sallayarak 3 gol attı ve istediğini alarak işi...

Trabzonspor için bazı şeyler söylemek istiyorum ama açıkçası nazar değer diye korkuyorum. Gaziantep deyip geçmeyin, zor takım ama Trabzonspor ilk yarıda elini kolunu sallayarak 3 gol attı ve istediğini alarak işi bitirdi. Trabzonspor camiasına sorsanız, 'bir pazartesi klasiği' derler ama asla kolay maç değildi ve kazanarak geçmenin yarışta büyük önemi vardı. Bordo-mavililer bunu başardı. Ben birkaç hafta önce demiştim ki 'Acaba bu yıl o yıl mı?' Galiba bu yıl o yıl.
Önce şunu söyleyelim; bazı futbolcular vardır, kulübe mal olur. Bazı kulüpler vardır, futbolcunun ismiyle anılırlar. Nwakaeme bunlardan biri. Performansıyla Trabzonspor'un başarısında en büyük payın sahibi olan oyuncu.
İlk yarıda Trabzonspor işi bitiriverdi. İlk gol şans mı, kaleci hatası mı, yoksa Allah'ın takdiri mi belli değil. Zaten bu dakikadan sonra her şey çorap söküğü gibi geliverdi.
Maçı izlerken sosyal medyada...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.765 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 438 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar