Galatasaray’ın geleceği satıldı

Galatasaray'da transferin son gününde Melo ve Telles'in gönderilip Grosskreutz'un alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Melo ve Telles'i satmak Galatasaray'ın geleceğini satmaktır. Alex Telles'i niye veriyorsun? Sen Şampiyonlar...

Galatasaray'da transferin son gününde Melo ve Telles'in gönderilip Grosskreutz'un alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? 
Melo ve Telles'i satmak Galatasaray'ın geleceğini satmaktır. Alex Telles'i niye veriyorsun? Sen Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın. Hele hele Melo! Kadronu zayıflattın. Yeni transfer ettiğin Grosskreutz, Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz'udur. Kariyeri iyi olabilir ama son dönemde düşüşte. Geçen sezon ne oynamış ki bu adam? Şubat'tan beri yok. Borussia Dortmund amatör takımında oynamış. Borussia Dortmund bu adamı sana cüzi fiyata bırakıyorsa bu işte bir kıllık vardır zaten.

Aydınus nabza göre şerbet verdi

Konya-G.Saray maçında düdükleriyle iki takım tarafından da eleştirilen Fırat Aydınus'un yönetimini nasıl buldunuz? 
Hakem yönetimleri bu hafta kabul edilemez boyuttaydı. Konya'da Fırat Aydınus bütün dengesizliklerin içinde oldu. G.Saraylı Carole'a verdiği ilk sarı kart kesinlikle hatalı. Hamle topaydı ve temas topa yapıldı ama sarı kart geldi. Carole'ün oyundan atılışından sonra bütün düdükler G.Saray lehine çalmaya başladı. Malesef Türk hakemleri skora göre düdük çalmayı, nabza göre şerbet vermeyi çok iyi biliyorlar.

Fenerbahçe bölüm bölüm iyi oynuyor

Transferde fırtına gibi esen F.Bahçe'de Nani ve van Persie gibi isimler ağırlıklarını koymaya başladı. F.Bahçe'nin lig ve Avrupa maçlarını değerlendirdiğinizde ortaya nasıl bir görüntü çıkıyor? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar