Fenerbahçe sürklase etti

Fenerbahçe kafayı kaldırdı, gidiyor. Son haftalarda çok iyi bir form yakaladılar. İlk devreye bakıyoruz. Fenerbahçe, Trabzon'u sürklase etti. İnanılmaz bir tempo yaptılar. Özellikle Diego önderliğinde ve...

Fenerbahçe kafayı kaldırdı, gidiyor. Son haftalarda çok iyi bir form yakaladılar. İlk devreye bakıyoruz. Fenerbahçe, Trabzon'u sürklase etti. İnanılmaz bir tempo yaptılar. Özellikle Diego önderliğinde ve Nani'nin yaratıcılığında Trabzon'un nefes almasına bile izin vermediler. Fenerbahçe'nin attığı ilk gol, hem derslik hem de yapılış açısından büyük beceri isteyen harika bir gol. Nani'yle başladı, top sol tarafa döndü. Hasan Ali işin içinde...Diego içinde ve son vuruşu yapan Nani, belki de yılın en güzel gollerinden birini attı.
Bu golden sonra devre biterken, Diego öyle bir gol kaçırdı ki inanın bana kaçırmak kaleyi bulmaktan çok daha zordu. Ama Diego zor olanı yaptı ve auta vurdu. Fenerbahçe ilk yarı sonunda skor avantajını yakalamıştı. Bu arada Trabzonsporlu Alper iki dakika arayla göstere göstere kendini attırdı. Trabzonsporlu bir oyuncu art arda iki sarı kartlık hareket yapmamalı. Deneyimsiz de olsa, çok da sinirlense takımına ihanet etmemeli. Belki de maç bu kırmızı kartla sona erdi.
İkinci yarı Fenerbahçe öne geçtiği maçlardaki klasik şablonuna döndü. Tempo düştü, oyun rölantiye alındı. Zaten çıkmakta ve topu ileriye taşımakta zorlanan Trabzonspor, bu yarıda da hiçbir varlık gösteremedi. Fenerbahçe'nin yeni Semih'i belli oldu: Nöbetçi golcü Fernandao.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar