Çakır doğru yaptı

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında dün gece çok önemli bir kayıp yaşadı. Önce Rıza Çalımbay'ı kutlamak lazım. Helva gibi bir Antalyaspor'u ligin dibinden aldı, süratle tepelere...

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında dün gece çok önemli bir kayıp yaşadı. Önce Rıza Çalımbay'ı kutlamak lazım. Helva gibi bir Antalyaspor'u ligin dibinden aldı, süratle tepelere tırmandırdı ve üstelik fizik gücü çok yüksek, ikili mücadele özelliği çok fazla ve fevkalade disiplinli oynayan bir takım yarattı.
Oyunun hiçbir anında Fenerbahçe Antalyaspor'a arşı üstünlük sağlayamadı.
Hiçbir oyuncu iyi oynamadı ama özellikle atak oyuncuları çok kötüydüler. Zaten Fenerbahçe iyi kapanan, kaptığı toplarla da çok çabuk çıkan bir takım özelliğine sahip. Bu nedenle de kanatlarda oynayan oyuncuların çok iyi oynaması lazım. Ama dün gece Volkan, Alper, Lens ve Sow sıfır oynadılar. Hiçbir şey yapamadılar.
Böyle olunca da maçta bütün denge Antalyaspor lehine değişiverdi.
Antalyaspor'un ilk yarıda önemli pozisyonları var.
Fenerbahçe'nin ise koskoca maçta yakaladığı tek pozisyon Souza'nın volesi.
Durum böyle olunca da Fenerbahçe'nin kazanması kolay değildi.
İkinci yarıda şutla önce Eto'o yokladı, ardından da aynı yerden Yekta vurdu ve Antalyaspor'un golü geldi.
Kimse Fenerbahçe'de yorgunluğa falan sığınmasın. Avrupa'da birçok takım da hafta içi maç oynuyor. Ama Fenerbahçe'de özellikle kanatlar iyi oynamadığında ortaya çok sıradan bir takım çıkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.053 Okunma Mert Hakan hakemi tehdit ederek sindirdi 11 Mart 2024 | 654 Okunma Şimşek, mutlak kırmızıyı atladı 09 Mart 2024 | 353 Okunma Beşiktaş’ın penaltısı güme gitti 04 Mart 2024 | 855 Okunma Dzeko ve Tadic yakışanı yaptı 03 Mart 2024 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar