Aydınus hakem falan değil!

Önce şunu söyleyeyim; Fırat Aydınus hakem falan değil... Elbisesine bakınca ya da elindeki düdüğü görünce ona hakem diyebilirsiniz ama bana göre artık sahalarımızda düdük çalması çok...

Önce şunu söyleyeyim; Fırat Aydınus hakem falan değil... Elbisesine bakınca ya da elindeki düdüğü görünce ona hakem diyebilirsiniz ama bana göre artık sahalarımızda düdük çalması çok tehlikeli bir hakem konumuna gelmiş. Fizik mükemmel, çok da yakışıklı... Oyuncularla ince ince esprileşiyor. Aşk filmlerinin unutulmaz jönleri gibi. Ama iş biraz zorlaştı mı, ciddi karar vermesi gerektiği anlarda korku filmlerindeki hayaletten korkup, mekanı bırakıp kaçan figüranlara benziyor. Dün net bir ofsayt gol ve verilmesi gereken en az 3 kırmızı kart varken jönümüz hepsine gülerek, oyuncularla bakışarak ve sportif anlamda cilveleşerek yanıt verdi.
70 dakika harika bir Fenerbahçe izledik. Hele hele ilk yarı Fenerbahçe, Galatasaray'ı sürklase etti. Sahanın her bölgesinde acımasız bir pres uyguladılar. Galatasaray kafayı kaldıramadı, 3 pas yapamadı. Bu yarıda Fenerbahçe hak ettiği golü de buldu. Sağdan gelen ortada Muslera uçtu, topu tokatladı, kale boştu. Diego da ceza alanı dışından iyi bir vuruşla Fenerbahçe'yi öne geçirdi. Bu yarı Nani şov yaptı.
Sadece Nani mi? Tüm oyuncular fevkalade iyi oynadılar. İlk yarı maç farka gider mi diye düşünüyorduk ki her geçen dakika oyun dengelendi. Son 20-25 dakika Fenerbahçe manasız bir şekilde maçı bıraktı. Bütün üstünlük Galatasaray'a geçti ve oyunun son bölümlerinde de bir yan toptan Olcan'ın kafası maçı kurtardı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar