Defans tatildeydi!..

Beşiktaş için formalite maçı gibi görünüyordu... Ama Osmanlıspor kümede kalmak için mutlaka puan ya da puanlar almak zorundaydı... Dün geceki maç için söyleyeceğimiz Beşiktaş, hücumu ile...

Beşiktaş için formalite maçı gibi görünüyordu...
Ama Osmanlıspor kümede kalmak için mutlaka puan ya da puanlar almak zorundaydı...
Dün geceki maç için söyleyeceğimiz Beşiktaş, hücumu ile kazandı ama yaptığı defans hatalarıyla pekala maçı kaybedebilirdi.
İlk yarıya baktığımızda Beşiktaş'ın net gol pozisyonu yok. Buna karşılık Serdar Gürler, tek başına Beşiktaş'ın savunmasını allak bullak etti... Bu yarıda Osmanlıspor, Serdar'la öne geçti. Bu golde Medel'in ciddi hatası var. Serdar'ı arkasına kaçırdı, Serdar da kaleci ile karşı karşıya kalıp, iyi vurdu.
Bu dakikadan sonra da Beşiktaş bir şeyler yapmak istiyor ama kontratakla pozisyonları bulan hep Osmanlıspor oluyordu. ikinci yarı roller değişti.
Beşiktaş bu maçı kaybettiğinde belki de dedikodulardan korkmuş olacak ki vitesi arttırdı.
Art arda golleri buldu. Bu arada tabii Mustafa Pektemek de sahadaydı.
Beşiktaş öne geçtikten sonra bu kez sahneye Vida çıktı.
Vida deneyimli bir oyuncu, üstelik Hırvat Milli Takımı'nın stoperi.
Ama dün gece öyle bir hata yaptı ki ona hiç yakışmadı. Maçın yıldızı Serdar Gürler bu sefer de harika bir röveşatayla beraberliği getirdi.
Aslında bu dakikadan sonra maç Rus ruletine döndü... Osmanlı da kazanabilirdi Beşiktaş'ta... Ama kazanan Vagner Love'ın golüyle Beşiktaş oldu. Beşiktaş dün gece sadece 3 puan kazandı ama belki de Osmanlıspor küme düştü.
Beşiktaşlı oyuncular için konsantrasyon çok zor, Osmanlısporlu oyuncular içinse puan durumu ve stres çok güçlü...
Sonuçta; Osmanlıspor bu kadro ile düşerse ki artık kalmaları mucizeye bağlı yazık olacak...
Dün gece çok güzel goller attılar ama kötü goller yediler.
Genel olarak Halis Özkahya'yı beğendim. İyi maç yönetti, doğru kararlar verdi ama bir pozisyonda emin değilim. O da ikinci yarının hemen başında direğe vurup çizginin üzerine veya içeri düşen topta yardımcı 'devam' dedi. Zor bir pozisyondu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar