Fena hakem değil

Dün geceki karşılaşma tıpkı Beşiktaş-Karabük maçı gibi oldu. Yumuşak bir rakip, üstelik kapalı oynamayan, gol atmaya yönelmiş. Antalyaspor'u daha ilk yarıda üst üste attıkları gollerle...

Dün geceki karşılaşma tıpkı Beşiktaş-Karabük maçı gibi oldu. Yumuşak bir rakip, üstelik kapalı oynamayan, gol atmaya yönelmiş.
Antalyaspor'u daha ilk yarıda üst üste attıkları gollerle yeniverdiler. Özellikle Gomis top nereden gelirse gelsin vücut açılarını çok iyi alıyor.
İlk golde önüne atılan topa vuruşu, dönüşü gerçekten mükemmeldi. Ayrıca Galatasaray'ın iki beki de çok hareketli oyuncular.
Özellikle yeni transfer Yuto Nagatomo, alıştıkça daha başarılı olacağını gösterir gibiydi.
İkinci gol ise müthiş bir Rodrigues yapımı. Topla hiç ilerlemediyse 50 metre ilerledi ve Fransız yıldız Gomis'in önüne zor olan pası attı.
Galatasaray, hem çabuk çıkabiliyor hem de rakibi ablukaya aldığında Gomis'e iyi toplar atabiliyor. Galatasaray'ın rahat kazanması bekleniyordu, öyle de oldu. Ama Antalyaspor için tehlike çanları çok net çalıyor. Ligden 3 takım düşecek.
Hadi diyelim Karabükspor ilk takım olsun.
Ama Antalyaspor'un dünkü görüntüsü kümeden düşecek diğer takımlardan biri olmak konusunda bir hayli önde.
Galatasaray dün gece stadında aldığı galibiyetle lider oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.787 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 438 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar