Uydurma penaltı

Fenerbahçe kazandı ama her tarafıyla tel tel döküldü. Maalesef kazandığı bir maçtan sonra hiçbir oyuncusu, hiçbir şeyi, taktiği, oyun anlayışı hakkında olumlu bir şey söyleyemiyoruz. Sadece...

Fenerbahçe kazandı ama her tarafıyla tel tel döküldü. Maalesef kazandığı bir maçtan sonra hiçbir oyuncusu, hiçbir şeyi, taktiği, oyun anlayışı hakkında olumlu bir şey söyleyemiyoruz. Sadece kazandılar ve milli ara öncesi kâğıt üzerinde 3 puanı aldılar.
Önce şunu söyleyelim, Neustadter ve Skrtel yan yana oynayamazlar. İçeridedışarıda oynadıkları her maçta rakip gol ve goller bulabilir. Orta saha üretmiyor, ileriyi desteklemiyor. Sadece Valbuena çabalıyor, o da kopuk kopuk oynuyor. Yaptığı umumiyetle soldan alıp çizgiden içeriye girip orta atmak. Eğer dün Gençlerbirliği'nin oyuncusu Halil İbrahim kendi kalesine kafayla golü atmasa Fenerbahçe'nin gol falan atacağı da yoktu. İki gol bulan Fenerbahçe'nin maç boyunca yakaladığı pozisyon sayısı 2, bilemediniz 3... Üstelik rakip bir devre 10 kişi, son 5-10 dakikada ise 9 kişi kaldı.
Skrtel, nasıl Liverpool'da oynadı, inanılır gibi değil. Şu anda en formsuz defans oyuncularından biri. Soldado belki iyi oyuncu ama fizik olarak çok eksik, bitik ve asla ne istediği topları alabiliyor ne de diğer arkadaşları ona yardımda bulunabiliyor.
'Giuliano yeni Alex olur mu?' dediler...
Belki çok erken ama onda da fazla bir şey göremedim.
Devre hakemin uydurma penaltısıyla berabere bitti, hemen ardından da Rantie oyundan atıldı.
Rantie'ye verilen kırmızı doğru.
Yerdeyken Hasan Ali'ye tokat attı.
İkinci yarı acı ve garip olan şey şu; Fenerbahçe gibi bir takım, 10 kişi oynayan Gençlerbirliği'ne asla hakimiyet kuramadı. Gol de bir anlık defans hatası.
Sağdan orta yapıldı, top kaleciyi ve herkesi geçti, Ozan da boş kaleye golü yaptı. İşte 90 dakikanın maalesef özeti bu.
Gelelim hakeme... Verdiği penaltı asla penaltı değil. Topa Ahmet İlhan vuruyor, daha sonra da Skrtel ile Ahmet İlhan kafa kafaya çarpışıyorlar. Böyle bir penaltı olmaz. Süper Lig'de böyle penaltılar çalan hakem de hakem olamaz. Ama gerek Rantie'ye gerekse Murat Duruer'e ikinci sarı karttan verdiği kırmızı kartlar doğru karar.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.053 Okunma Mert Hakan hakemi tehdit ederek sindirdi 11 Mart 2024 | 654 Okunma Şimşek, mutlak kırmızıyı atladı 09 Mart 2024 | 353 Okunma Beşiktaş’ın penaltısı güme gitti 04 Mart 2024 | 855 Okunma Dzeko ve Tadic yakışanı yaptı 03 Mart 2024 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar