Ulan şerefsiz bu kaçıncı rüya

İlk kez ziyaretine gitmişti.Bu farklı bir ziyaret. Çünkü 1,5 yıllık evliliklerinde sürekli karısını, “gördüm, gördü, görmüşler” dediği rüyalarla etkilemeye...

İlk kez ziyaretine gitmişti.

Bu farklı bir ziyaret. Çünkü 1,5 yıllık evliliklerinde sürekli karısını, “gördüm, gördü, görmüşler” dediği rüyalarla etkilemeye çalışıyordu. 1,5 yıldır hiçbir rüyaları istedikleri gibi çıkmıyordu.

Derken 15 Temmuz hain işgal teşebbüsü oldu, saat 22.30 sıralarında eşine, “Bak gördün mü? Hocaefendi emir verdi, bizimkiler darbe ile ülke yönetimini ele geçirecek ve ‘Yezid' ile yandaşları tek tek idam edilecek. Sen 1,5 yıldır sabrettin, şimdi de mükâfatını alacaksın.” demişti de hanımının yüreği burkulmuştu. Saat 24'e doğru gelince Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan haber alınamıyordu. Kadın kocasına dönüp, “Böylesi, mükâfatın yerin dibine batsın, Allah korusun eğer Cumhurbaşkanımıza bir şey olursa seni kendi ellerimle öldürürüm.” demişti.

Hamdolsun, liderleri Recep Tayyip Erdoğan ile darbecilere direnen kahraman millet Fetullahçı Terör Örgütü'nü bozguna uğrattı. 16 Temmuz sabahının ilk ışıklarında FETÖ'cü kocanın sevinçli yüzü yerini derin endişeye bırakırken, sonraki saatlerde kendisini panik atak bir hal sarmıştı.

Çok geçmedi, bilinen FETÖ'cülerden olması hasebiyle 1 gün sonra sabaha karşı polisler evinden alıp götürdüler H'yi. Giderken de bu “gece gördüm” dediği rüyayı eşine anlatarak gitmiş:

“Bak F. bu birkaç günlük imtihanımızdır, bu gece rüyamda efendimizi gördüm, imanımız tam mı, değil mi belli olsun diye kısa bir süre sınanıyoruz ve çok yakında çıkacağız.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar