TÜGVA Diyarbakır ve beklentiler

“Vizyonumuz, medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak.”(TÜGVA)Fransız laisizmi bizi inancı bozuk, bin yıllık değerleriyle kavgalı, Batı mukallidi, lümpen gençlikle karşı...

“Vizyonumuz, medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak.”

(TÜGVA)

Fransız laisizmi bizi inancı bozuk, bin yıllık değerleriyle kavgalı, Batı mukallidi, lümpen gençlikle karşı karşıya bıraktı. Böylece Kur’an’ın ahırlarda saklandığı, mevlitlerin yasaklandığı, dini eserlerin “gerici/irticai” faaliyet olarak kabul edildiği ve bilim sıralamasında en gerilerde kalan bir Türkiye’ye sahip olabildik.

Din(i) değerlerinden uzaklaşanların yönettiği Türkiye’de gençler, binlerce yıllık tarihini, İslam ile tanıştıktan sonra inancından neşet eden değerlerini, İslam ile şereflenen milletimizin Din-i Mubin’e hizmetlerini, Ortaçağ’ı aydınlatan bilimi, fenni bu milletin ilim erbabının tefekküründen doğduğunu pek tabii bilemezlerdi.

Nesiller kaybettik ve baktık ki ahlaki, iktisadi, siyasi, askeri alanlarda hak ettiğimiz yerden çok uzaklardayız. Elhamdulillah son yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük sıçramalar yaparak kayıplarımızı telafi etmeye başladık, ama mevcut durum bugünden yarına değişmeye müsait değildi ve dolayısıyla maddi-manevi imar ve inşa süreci başlamalıydı. Bunun için de nitelikli, imanlı, ahlaklı, çalışkan, donanımlı, vatansever gençliğe ihtiyaç vardı.

İşte TÜGVA böyle bir ihtiyaçtan doğmuştur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar