Suruç'ta öldük

Daha önceleri de pek çok kez dillendirdiğimiz gibi bölgemizde uluslararası güçlerin kirli oyunlarıyla karşı karşıyayız. Bu oyunun asıl hedefi bölgemiz, özelde de insanımızdır...

Daha önceleri de pek çok kez dillendirdiğimiz gibi bölgemizde uluslararası güçlerin kirli oyunlarıyla karşı karşıyayız. Bu oyunun asıl hedefi bölgemiz, özelde de insanımızdır, ülkemizdir.

Dün, (20 Temmuz 2015) Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada da aynı lanet oyunun sergilenmesi ile 31 gencimiz katledildi, yüzü aşkın genç de yaralandı. Aynı gün maalesef Adıyaman’da bir asker de PKK tarafından vuruldu.

Açık ve net bir şekilde ifade etmeliyiz ki;

Bu alçakça katliamı kimler gerçekleştirmişse gerçekleştirsin fark etmez, bunlar insanlıktan nasip almadıklarını, uluslararası güçlerin aşağılık taşeronları olduklarını göstermiştir. Bu menfur saldırı büyük bir ihtimalle DAİŞ tarafından gerçekleştirilmiştir. DAİŞ'in Kürtlere de Türkiye'nin 78 milyon insanına da saldırılarının asıl hedefi bizleriz, hepimiziz. ÇünküBatı-Esad destekliDAİŞ Türkiye'nin stratejik hedeflerine, Türkiye'nin beraberlik harcına saldırıyor.

Asıl endişemiz saldırganların arkasındaki gücün emellerini fark etmeyerek ya da fark edildiği halde kimi kesimlerin tam da onların bu menfur saldırılarının amacına uygun tepki göstermeleridir.

Bu menfur saldırıyı düzenleyenlerin amacı gençlerimizin kanını akıtarak Türkiye'yi karıştırmaktır. Eğer bizler de bu amacı fark eder, tepkimizi en sert ama en adil şekilde gösterirsek bu katillerin saldırıları planladıkları amaçlarına hizmet etmeyecek ve bu tür saldırılara gerek duymayacaklardır. Ama biz onların saldırılarına yine onların istedikleri şekilde tepki göstermeye hazır beklersek bu saldırılar artacak. Bakınız:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar