Küreselcilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşmanlığının nedeni

Türkiye ve dünya gündemindeöne çıkan konu/larne ise bayram buluşmalarında da onlar konuşulur. Biz de sohbet ettiğimiz tanıdıklarla birinci sırada dost! devletlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye...

Türkiye ve dünya gündemindeöne çıkan konu/larne ise bayram buluşmalarında da onlar konuşulur. Biz de sohbet ettiğimiz tanıdıklarla birinci sırada dost! devletlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye düşmanlığını ve İslamofobiayı konuştuk.

Biz Müslümanlar için özeleştiri gerekli, hatta mutlaka olmalı, lakin dünya Müslümanlarına reva görülen vahşetin sebebi her türlü terör ve vahşetin neşv-ü nema bulduğu batıl inanç ve düşüncelerdir. Ortadoğu'da, Uzakdoğu'da Müslümanların hayatını cehenneme çevirenlerin farklı inançlara mensup olmaları nazar-ı dikkatte alındığında,gelecekte bizi nasıl bir dünyanın beklediğini kavramamız açısından önemlidir. Unutmamalıyız ki bu vahşete küreselcilerin dünyaya nizam verme planları çanak tutmaktadır.

Arakanlı masum halkı katledenlerin inancı/dini Budizm'dir.Batı ve Fetullah Gülen'e kalsa “Budizm bir ahlak dinidir!” Kir ve pislikiçinde yaşamayı erdem ve ahlak sayan inekseverbu“ahlak dini!”müntesipleri dini otoritelerinden aldıkları talimatlarla Müslümanlara–hem de- vahşetin en dayanılmaz şekliyle katliamı reva görüyor ama “ahlakçılar”ın çıtı çıkmıyor.

Bu vahşet ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır. İnancı ve medeniyeti zulüm esaslı olunca bu inançlara mensup devletler kadın, çocuk, masum demeden katletmekte bir sakınca görmezler.

Elhamdulillah, Anadolu insanının irfanı olan bitene vukufiyeti kolaylaştırıyor. Bayram sohbetlerinde Müslüman Anadolu insanı,“Batı'nın* Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'a besledikleri düşmanlığın sebebini doğru anlamak gerek.” diyordu.Bu bağlamda insanımızda,Batı'dan gelen İslam karşıtlığının nefrete, nefretinşiddete dönüşmesi “Batı'nın gerçekleştirmek istediği planlarına ilavetensahip olduğu inancı ile açıklamak mümkündür.”kanaati hâkim.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı pozisyon alan Atlantikçilerinbu düşmanlıkları Türkiye karşıtlığı ile alakalıdır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de onların planlarını kolaylaştırma görevini yerine getiren liderlere destek çıkan Küreselciler, kendi milletinin çıkarlarını üstün tutan ve bölgedeki Müslüman halkların haklarını savunan Erdoğan'dan/Türkiye'den rahatsızlık duyuyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar