Küresel savaşın CHP ayağı

Küresel Sermaye tarafından desteklenen ve kimsenin beklemediği bir büyüme ile ABD’yi yakalayan Çin, milli ekonomiye dayalı ülkeler ve diğer unsurlar için tehdit olmaya başlamıştı. Bunu ulusal sermayeye tehdit kabul...

Küresel Sermaye tarafından desteklenen ve kimsenin beklemediği bir büyüme ile ABD’yi yakalayan Çin, milli ekonomiye dayalı ülkeler ve diğer unsurlar için tehdit olmaya başlamıştı. Bunu ulusal sermayeye tehdit kabul eden devletler gelecekte daha da büyüyecek bu ‘tehdite’ karşı nasıl önlem alacaklarını tartışıyorlar. Bu sebeple bir yandan ulusal sermayeyi destekleyenler, diğer yandan küreselciler dünya ekonomisinin dümeninde olmak için inanılmaz bir mücadele veriyorlar.

Küreselciler ve milli sermayeyi kaptırmak istemeyen ulusalcılar arasındaki mücadele “helalinden” yürümüyor, tam aksine bütün hile ve dalavere ile süren bir mücadele var ve biz de ülke olarak bu kavganın ortasındayız. Bu yüzden içimizde siyasetçi, sanatçı, iş çevresi gibi toplumsal karşılığı olan kişi ve örgütlenmeler bu güçlerin bilinçli ya da bilinçsizce sözcülüğünü ve kimi zaman da tetikçiliğini yapmaktadırlar.

CHP ve milletvekili Öztürk Yılmaz da bunlardan. Adı geçen şahıs, 2014’te Musul Başkonsolosu iken DAEŞ tek kurşun atmadan Musul’u işgal ediyor ve bizim konsolosluğumuzu işgal edip konsolosluk çalışanlarını derdest ediyor. Kendisini “Muhasebeci Kenan”, ama koruma görevlisi olan çalışanını da Başkonsolos olarak tanıtan “Kenan Bey”, diplomatik ahlakı, haysiyet ve vatan görevini ayaklar altına alıyor. Aynı muhasebeci! şahıs bir de para konusunda “CHP’liliğini” konuşturuyor. En önemli anlarda, lazım olduğu yerde, konsolos olarak yerine ikame ettiği güvenlik görevlisinin hayati bir zamanda istediğinde olmayan bu para DAEŞ isteyince 1 milyon 2 yüzbin USD olarak var oluyor.

Bugün o şahıs, DAEŞ’e karşı Fırat Kalkan’ında da, Cerablus, Zeytin Dalı’nda da bizim yanımızda çarpışan, askerlerimize ölümüne yardım eden ÖSO’ya -aslında kendisi gibilerini tarifte kusursuz- küfür ve hakaretler ederek saldırıyor.

Hemen belirteyim ki adı geçen kişi milletimizin göstereceği tepkiden çekinip TSK’ya kötü söz söyleyemeyeceğinden ÖSO’ya saldırıyor. Çünkü söz konusu kişi ve partisinden pek çokları için Fırat Kalkan’ından Zeytin Dalı’na kadar beklenmedik bir durum ortaya çıktı.

CHP, Fırat Kalkanı’nda da Cerablus’u temizleme sürecinde de Zeytin Dalı harekatında da askerlerimizin ağır kayıplar vereceklerini, her gün yurda 20-30 şehid cenazesinin geleceğini, bu sebeple oluşacak toplumsal infiale dayanamayacak olan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok puan (kim bilir belki de koltuğunu) kaybedeceğini düşünmüşlerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar