Karlov, faili belli saldırı

"Biz Hindu ve Müslümanlar ne zaman Britanyalılara karşı birlik olsak, bir 'ineği' kesip Hindu Mahallesinin girişine atıyorlardı." Gandhi'ye ait olan bu tespiti son 30 yıldır en çok Türkiye yaşıyor.Avrasya...

"Biz Hindu ve Müslümanlar ne zaman Britanyalılara karşı birlik olsak, bir 'ineği' kesip Hindu Mahallesinin girişine atıyorlardı." Gandhi'ye ait olan bu tespiti son 30 yıldır en çok Türkiye yaşıyor.
Avrasya jeopolitiğinin önemine dair çok yazmıştık. El an verilen savaş bu jeopolitiğe hükmetme savaşıdır. Rusya'yı direkt karşısına alamayan devletler Rusya'yı zayıf düşürmek için Türkiye'ye saldırıyorlar. Türkiye hem kendi bölgesinin boş bırakılamayacağını savunduğu için, hem de Rusya ile yakın ilişkiler geliştirdiği için saldırıya uğramaktadır.
24 Kasım 2015'te Rusya Savaş uçağı düşürülmüştü. Pek çoğumuz olayı doğru değerlendiremesek de 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü sonrası ortaya çıktı ki Türkiye'nin Rusya ile arasının bozulması ve yalnız kalması için okyanus ötesinden verilen emir ve talimatla Rus uçağı düşürülmüş.
Pazartesi akşam saatlerinde Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov, bir Çevik Kuvvet polisi olan Mevlüt Mert Altıntaş'ın saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Saldırgan cinayet esnasında sözüm ona Halep retoriği ile de olayı saptırmak istemişse de inandırıcı bulunmadı.
En son 1927'de Rusya'nın Varşova Büyükelçisinin vurulduğunu hesaba katarsak saldırının büyüklüğü o zaman ortaya çıkar.
Çok bilinmeyenli bir saldırı ile karşı karşıyayız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.488 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.976 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 120 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 179 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar