İşte İdeal Parti!

Seçim öncesi öyle şeyler yaşıyoruz ki akıllara ziyan. Eğer bugün gerçekleşen ittifak bundan 2 yıl önce dile getirilseydi anlatan kişiyi derhal sevabına da olsa zorla Bakırköy Ruh ve Sinir...

Seçim öncesi öyle şeyler yaşıyoruz ki akıllara ziyan. Eğer bugün gerçekleşen ittifak bundan 2 yıl önce dile getirilseydi anlatan kişiyi derhal sevabına da olsa zorla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimliğine teslim edecektik.

Fetto’cu PDY, Mao’cu Cengiz Çandar, Kemalist Can Dündar, Piyanist Fazıl, Ne idüğü belirsiz CHP-MHP-HDP bir nevi ittifak yaparak seçimlere giriyor. Biliyorum, bunları bir araya getiren bir İRİ AKIL var diyorsunuz, tamam, da, devrede nasıl bir akıl olursa olsun iki yıl önce bu ittifakın gerçekleşebileceğine kimse bizi inandıramazdı.

Aslında ittifakın temelleri 14 yıl önce atılmıştı. Çandaroğullarının büyük düşünürü yıllar önce önermişti de kimsecikler oralı olmamıştı. İşte o gün oralı olmayanlar bugün acılar içinde kıvranarak bu ittifakı gerçekleştirdi.

Nereden mi çıkarıyorum? Merak etmeyin, belgesiz konuşmam.

En önemlisi ‘İslamcılar'ın 21.Yüzyıl'ın 'kızılderilileri' olmaları ve 'soyları'nın tükenmesi ihtimali var.”
Neden? Çünkü İRİ AKIL o gün düğmeye basmıştı. Bu yüzden bizler “kızılderili” olup “soyu tükenecek” olanlar olacaktık.

Cengiz Çandar bir de tehdit ediyordu:

“Komplo üreten beyinlerin kendileriyle yüzleşmekten kaçarak, benimle ve benim gibilerle akıllarınca zeki polemikler yapmaları, ne yazık ki, onları bu 'mukadderat'tan kurtarmayacak.”

Yani?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar