FETÖ'nün MİT kumpası netleşiyor

Hatırlarsınız,FETÖ’nün Sayın Erdoğan ve AK Parti iktidarına karşı giriştiği ilk büyük operasyonu idi. Bütün teamülleri, müsamahaları, iyi niyetleri, hayra yormaları bir kenara atacak kadar...

Hatırlarsınız,

FETÖ’nün Sayın Erdoğan ve AK Parti iktidarına karşı giriştiği ilk büyük operasyonu idi. Bütün teamülleri, müsamahaları, iyi niyetleri, hayra yormaları bir kenara atacak kadar açık bir operasyon idi.

Türkiye, 14 Temmuz 2011 yazında tam da akan kan durur diye beklediğimiz dönemde önce Silvan baskınında 13 şehit haberiyle sarsıldı. Sonra Ramazan ayı boyunca baskın ve çatışmaların yoğunlaşması ile oluk oluk kan aktı. PKK’nın 1300 kayıp verdiği 2011 yazı biterken, 13 Eylül 2011’de MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın KCK Avrupa sorumluları ile Oslo’da yaptıkları görüşmenin ses kayıtları internet sitelerinde yayınlandı.

Dağlıca baskını ile 23 askerimizin şehit olmasını müteakip meydana gelen Van depremi üzerinden hükûmeti yıpratmak için içerden birileri PKK ile iş birliği yapmıştı. PKK ile Van depreminde hükûmetin oldukça başarılı çalışmalarını sabote etmek isteyenlerin FETÖ olduğunu sonradan öğrendik.

Dönemin başbakanı Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım 2011 günü gerçekleşen başarılı ameliyatından sonra Türkiye’de olumlu bir hava oluşmuştu. Sağlığı her gün biraz daha iyiye giden Başkan Erdoğan çalışmalarına sağlıklı ve zinde başlamıştı.

21 Aralık’ta TBMM’de bütçe görüşmelerinin tümü üzerinde konuşmalar yapılıyordu. Hükûmet adına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yaptığı konuşmada mealen “Kürt kardeşlerimizin yasal, makul bütün talepleri helaldir, hem de annelerinin ak sütü gibi helaldir” demişti. Ancak Türkiye’nin huzurundan huzuru kaçanlar boş durmuyorlardı. İçerdeki hainlerle birlikte başımıza belalar açmaya yeminli idiler. Çünkü her saldırı bizi biraz daha sendeleyecek, her sendeleme devrilmemizi daha da kolaylaştırıp yakınlaştıracaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar