‘Şimdi Türkiye vaktidir ’

Biliyorum, şimdi pek çok kişi benim yaptığım gibi Ak Parti milletvekili listelerine giremeyen aday adaylarına bol bol nasihat edecek, “Partinizden küsmeyin, daha çok çalışın vs…” diyecek.Evet, bu nasihatler...

Biliyorum, şimdi pek çok kişi benim yaptığım gibi Ak Parti milletvekili listelerine giremeyen aday adaylarına bol bol nasihat edecek, “Partinizden küsmeyin, daha çok çalışın vs…” diyecek.

Evet, bu nasihatler gereklidir, incinmiş olan gönülleri teselli etmek önemlidir. Lakin bu öğütleri gönüllere nakşetmek bilgi ister, bilinç ister, yürek ister.  

Ben de adaylıklarla ilgili bir yazı hazırlamıştım, aday adayı olanlara hitaben, onların yakınlarına, kısacası adaylıklardan dolayı üzülenlere, kızanlara, alınanlara hitaben duygusal bir yazı kaleme almıştım.

Ancak bu sabah aşağıda okuyacağınız açıklamayı gördüm, okudum, okudum, bir daha okudum. İstedim ki sizler de okuyasınız, bu yüzden kendi yazdıklarımdan daha iyi olduğuna kanaat getirdiğim bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim:

"Şimdi Türkiye vaktidir. Yükselen ve yükseldikçe mücadelesinde sebat eden millet ve lideri Recep Tayyip Erdoğan ile yeni bir döneme merhaba diyeceğiz. Her alanda gelişmeye, geliştirmeye, çalışmaya ve gayret etmeye azmetmiş milletimiz ile Türkiye'mizi şahlandırma vaktidir.

Unutmayın değerli kardeşlerim: Bugün batı dünyasında birtakım odakların Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı takındıkları tavrın altında 16 yıllık yükselen Türkiye trendinin sona erdirilme niyeti vardır. Ancak biz onların ne dediğine değil milletimizin ne dediğine bakarız. Önümüze arkamıza bakmadan tek derdimiz Türkiye'nin refahı ve toplumsal birliğimiz diyerek milli bilinç ile bu ülkenin kalkınmasında aklımızı, yüreğimizi ve terimizi anlamlı kılmaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar