15 temmuz bir yanı ihanet, bir yanı şehadet

15 Temmuz etkinlikleri bütün il ve ilçelerde o gecenin kahramanlarına, şehitlerine yakışır hüzün, onur ve coşku ile geçti. Anlamak isteyen herkes anladı ki bu aziz millet bağımsızlığı için...

15 Temmuz etkinlikleri bütün il ve ilçelerde o gecenin kahramanlarına, şehitlerine yakışır hüzün, onur ve coşku ile geçti. Anlamak isteyen herkes anladı ki bu aziz millet bağımsızlığı için kırk kere şehid olmayı göze alacak imana sahiptir.

Bu bağlamda 13 Temmuz'da Arnavutköy Belediyesi'nin muhteşem organizasyonu ile CESUR BASIN ÖDÜLLERİ töreni vardı. Milat adına bize de layık görülen ödül için Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'nın misafiriydik.

Başkan A. Haşim Baltacı'ya, sevgili Fatih Sanlav'a ve değerli çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Arnavutköy Belediyesi henüz yeni olmasına rağmen halkla iç içe, ileriye yönelik projeleriyle gelecek için umut va'd ediyor. 15 Temmuz gecesi Arnavutköylüler sabaha kadar yeri, göğü inletmiş.  heyecan taze kaldığı için tören alanında da saatlerce coşku zirvedeydi.

Halk belediyenin hizmetlerinden memnun, “Belediyemiz yeni olsa da başkanımız ve ekibi sevgiyle, yürekle iş yapıyor ve her gün yeni bir güzellikle uyanıyoruz” diyor.

CESUR BASIN ÖDÜLLERİ için Türkiye'nin en yakından tanıdığı isimler davetliydi. Ersoy Dede'nin nefis sunuculuğu ile Cem Öğretir, Hande Fırat, İsmail Kılıçarslan, Nedim Şener gibi isimlerin katıldığı program kusursuzdu.

Bir sonraki gün Sultanbeyli Belediyesine misafir olduk. Başkan Hüseyin Keskin'in davetiyle Orhaneli Gişelerinde düzenlenen anma törenlerine gittik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar