Yok aslında birbirlerinden pek farkları

Her şey aslına dönüyor.DP CHP’nin içinden çıkmıştı değil mi? DP’yi “Menderes” değil “Alliance İsrailiate”den gelen, namı diğer “Galib Hoca” yani “Bayar”...

Her şey aslına dönüyor.

DP CHP’nin içinden çıkmıştı değil mi? DP’yi “Menderes” değil “Alliance İsrailiate”den gelen, namı diğer “Galib Hoca” yani “Bayar” yönetecekti. Menderes öne geçince, onun ipini 27 Mayıs’ta çektiler..

Menderes gelmese arkadan “anti siyonist, dini hassasiyeti çok daha yüksek, kalkınmacı, ahlak ve maneviyatı önceleyen” Milli Kalkınma Partisi, Millet Partisi gibi partiler geliyordu. Halkın teveccühünü DP’ye kanalize etmek için “İmam Okulları”, “fetih” ve “ezan”, “Kur’an kursu” projesi devreye sokuldu!

Yani bütün bunlar “demokrasi aşkı”ndan değil. Senaryo öyleydi. DP ilk “ılımlı İslam projesi” idi bu anlamda. Halk ölümü görüp hastalığa razı oldu. Daha dün de BÇG’yi gösterip FETÖ’ye razı etmek istemediler mi? Ya da 28 Şubat sonrası halkı ANASOL-M’ye kanalize etmek için Apo’yu paketleyip teslim etmediler mi?

CHP “siyasetin kara deliği”ne dönüştü. Bakar mısınız DP, DYP, ANAP, hatta SP’yi bile içine çekip yutuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar