Yılbaşı yazısı

Dünyanın halini görüyorsunuz. Müslümanların halini de. Hal böyle iken Hristiyanlara ya da dinden uzak seküler dünyanın insanlarına ne diyebilirim ki! Kemalist solun laikliğinden kaçarken, bizimkilerin sekülerizm bataklığında boğuluyoruz sanki.

Bunlar esoterik adamlar. Miladi takvim olarak büyük sıfırlamanın geçiş için başlangıç tarihini 2.2.2021 olarak tespit etmiş olabilirler. Geçişin tamamlanması için tarih, 2.2.2022 olarak düşünülmüş olabilir. Bu bir yılda olacaklara dikkat.

Onlar böyle bir plan yaptı diye, bu mutlaka gerçek olacak değil. Kaldı ki, bu süreçte bizler uyanır, aklımızı başımıza alırsak, Allah’ın yardımı ile bu süreci tersine çevirebiliriz. Bize şer gibi gelen bu olay hayra dönüşebilir. Evdeki hesap her zaman çarşıya uymayabilir. Evet, onların böyle bir planları var, ama Allah’ın da bir hükmü var. Galib olacak olan O’nun hükmüdür.

Bu fitne içimizden bir takım kişileri de teslim almış, dünyada VIP kabul edilen dünyevi anlamda özgül ağırlığı yüksek çevreler, siyaset, bürokrasi, akademi, medya ve STK’lar bir şekilde bu şeytani sisteme entegre olsalar bile, sonuçta “hüküm Allah’ındır!” Biz Allah’a ve ahiret gününe, kadere, rızga ve ecele iman ediyoruz! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar